Aktualitások

A Nap május 21-én délután átlépett a Ikrek zodiákus jegybe.

Akik e jegyben születettek, azoknak most érdemes éves előrejelzést kérniük, mert az születésnaptól-születésnapig érvényes.

Az alábbi néhány sorban olvashatják el az Ikrek főbb jellemzőit.

Az Ikrek jegyű emberek szellemi képességei kiemelkedőek. Élénkek, talpraesettek és a tanulmányaikban jó eredményeket érnek el. Elevenek, aktívak, mindig csinálnak valamit. Rengeteg teendőt és elintéznivalót zsúfolnak egy napba, ezért mindig rohannak és kapkodnak, állandóan késében vannak. Társasági emberek, akiknek lételeme a kommunikáció. Minden hírre kíváncsiak, mindenről tudnak és mindenkit informálnak. Szívesen beszélgetnek az emberekkel, nyitott és vidám típusok. Szeretnek tanulni, mindig valami újat és érdekeset. Az ismereteik sokszor felületesek, viszont sok mindenhez hozzá tudnak szólni. Rengeteg dolgot találnak izgalmasnak. Imádnak mozogni, sportolni, tele vannak energiával. Az üzleti életben jól megállják a helyüket, ügyesen érvényesülnek. A nőknek kevés smink eszközük van, de azt mesterien tudják használni. Pontosan azt hangsúlyozzák magukon, amivel a kellő feltűnést elérhetik. Az Ikrek férfiak lazák és viccesek, a szerelemben pedig profi flörtölők.

Nem teljesen ismert magára?

Ne feledje! Az Ikrek jegy szülötteinek ezek csak általános jellemvonásai. Számtalan egyéb körülmény, például az aszcendensünk is erősen befolyásolja természetünket. Korrekt jelemrajzot csak személyre szabott horoszkóp felállításával kapunk.


Amennyiben horoszkópját postai úton rendeli, akkor  azt pergamen hatású papírra nyomtatva kapja meg, amely külsőleg is dekoratív így

 Ajándéknak is  kiváló!

Ára: 4.990 Ft

Tartalma kb 4-5 oldal.

Állandó akcióimról és aktualitásaimról az alábbi linkre kattintva szerezhet tudomást:

 http://www.facebook.com/horoszkop.net